Caută
Close this search box.

Dragnea se dă bolnav şi pare că evită să sărbătorească printre români Ziua Naţională

liviu dragnea

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, spune că se va hotărî în zilele următoare unde merge de 1 Decembrie, mai cu seamă că a primit multe invitații.

A adăugat însă că speră ca sănătatea să îi permită să ia parte la ceremonii, lăsând astfel să planeze un dubiu în legătură cu prezența sa la festivitățile ce marchează Centenarul.

În schimb, Liviu Dragnea a spus răspicat că nu va merge la recepția de la Palatul Cotroceni, organizată cu ocazia Zilei Naționale.

Întrebat unde va participa la ceremoniile de 1 Decembrie, Liviu Dragnea a răspuns: „Încă nu m-am decis, undeva unde (oftează și șovăie puțin) unde o să fiu invitat. Am foarte multe invitații și o să aleg zilele astea. Sper să fiu și într-o stare de sănătate bună”, a adăugat Liviu Dragnea.

Întrebarea vine în contextul în care mai sunt cinci zile până la evenimentele organizate de 1 decembrie. Oficialii şi o parte a societăţii civile invită la celebrarea Centenarului, dar există şi o altă parte a societății care consideră că 1 Decembrie e momentul potrivit pentru sărbătorirea libertăţii, a unirii împotriva abuzurilor puterii asupra justiţiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri