Caută
Close this search box.

Editie speciala a Targului Gaudeamus: varste onorabile de sarbatorit in 2018

Pe langa anul centenarului formarii Romaniei Mari, targul  de Carte Gaudeamus insumeaza si alte aniversari: 25 de editii de manifestare pentru iubitorii de carte , 90 de ani de la prima transmisie a stirilor Radioului Public Romanesc, 600 de volume dedicate Marii uniri, de 50 de evenimente care includ lansări şi prezentări de carte, dezbateri, proiecţii de film şi lecturi publice, 300 de expozanţi care au programat în jur de 900 de evenimente editoriale şi profesionale.

Intr-o perioada in care cartea editata are concurenta cu informatia on-line, cu situatia financiara intr-o deriva continua, Targul Gaudeamus lupta sa aduca dragoste de citit nu numai generatiilor care au iubit aceasta evadare prin lectura ci si noilor generatii care primesc valori informationale din sursele moderne existente care limiteaza  imaginatia si placerea propriului univers expus de descrierile cuvintelor.

Deschiderea oficială a ediţiei 2018 este programată pe 14 noiembrie, la ora 12.00, la Pavilionul Central de la Romexpo Programul de vizitare a târgului va fi in zilele de 14, 15, 16, 17, 18 Noiembrie între orele 10.00 şi 20.00. Accesul publicului în incinta târgului se va face pe baza biletelor – în valoare de 5 lei – şi a abonamentelor de intrare – în valoare de 10 lei, valabile pentru toată perioada. Suntem siguri ca va fi un real succes prin numarul de vizitatori,  de cumparatori si iubitori de carte, de lectura, de dragoste de informatie si informare. Multi ani, draga Gaudeamus!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri