Caută
Close this search box.

Elena Udrea mai face o încercare de a-şi salva averea din mâinile procurorilor

Elena Udrea mai face o încercare de a-şi salva averea din mâinile procurorilor şi contestă sechestrul de 4,7 milioane euro din dosarul Hidroelectrica.

Între timp, aflată în închisoare în Costa Rica, Elena Udrea a fost vizitată de agenţi FBI.

Se pare ca ancheta poliţiei federale americane este legată de dispariţia unei sume uriaşe de bani în timpul mandatului lui Traian Băsescu, bani pe care SIE i-ar fi primit din fonduri CIA.

Elena Udrea şi Alina Bica au făcut recurs la Tribunalul Constituţional din Costa Rica, denunţând plasarea în arest preventiv şi cerând eliberarea, afirmă surse citate de presa locală.

Elena Udrea şi Alina Bica au sesizat instanţa constituţională din Costa Rica pe 6 noiembrie.

În recursul adresat instanţei constituţionale, Elena Udrea a invocat imposibilitatea de a-şi primi copilul în penitenciar, din cauza condiţiilor inadecvate. La rândul său, Alina Bica a contestat o serie de condiţii legale referitoare la procedura de extrădare în România, informează site-ul AmeliaRueda.com.

Elena Udrea şi Alina Bica sunt arestate preventiv 60 de zile, în Costa Rica, perioadă în care va fi efectuată procedura de extrădare în România. Elena Udrea şi Alina Bica au fost reţinute pe 3 octombrie de autorităţile din Costa Rica, în baza unor mandate Interpol emise la cererea României.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri