Caută
Close this search box.

FCSB, eliminată de nou promovata Dunărea Călărași, echipa lui Dan Alexa, cel mai eficient și valoros antrenor al momentului

După eliminarea rușinoasă a lui FC Dinamo de către gruparea din Liga III din Miercurea Ciuc, a mai urmat o  surpriză, la Călărași, acolo unde și vicecampioana, FCSB, a fost umilită și scoasă din competiție de o nou promovată.

Așadar, FCSB a fost eliminată în optimile Cupei României, după ce a fost învinsă, joi, în deplasare, cu scorul de 2-1, de  Dunărea Călăraşi.

Golurile au fost marcate de Şeroni (47) şi Dobrosavlevici (80) pentru Dunărea Călăraşi, respectiv Dumitru (82) pentru FCSB.

O remarcă, totuși:

La Călărași, surpriza nu a fost nici pe departe ca la Ciuc. Am scris de mult și se confirmă: Dan Alexa este cel mai echilibrat, eficient și valoros antrenor al prezentului în România. El a preluat Dunărea din partea de jos a clasamentului Ligii a doua și a dus-o la promovare, fără înfrângere!

Iar acum, începe adevăratul drum. Dunărea scoate FCSB (Steaua) din Cupă și merge spre câștigarea trofeului. Oricum, Dan Alexa este omul care, mai devreme sau mai târziu, va fi chemat la Naționala României. Dacă acest moment se va amâna, el va pleca mult mai sus, la echipe internaționale de top, și va deveni o pierdere cel puțin la fel de mare ca Mircea Lucescu pentru fotbalul românesc. (foto GSP)

Felicitări și mult succes, Dan Alexa !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri