Caută
Close this search box.

Focşani. Aşa arată un spital horror, odată unitate de elită GALERIE FOTO

focşani

Un focşănean a trmis mai multe fotografii din Spitalul Militar din Focşani. Spitalul a fost „modernizat” la începutul acestui an.

Imaginile sunt din Secţia neurologie-psihiatrie a spitalului. „Este strigător la cer ceea ce veţi vedea. Menţionez şi faptul că absolut tot tratamentul indicat de medic (pastile, injecţii, etc. ) trebuie cumpărat din banii pacientului integral, spitalul neasigurând absolut nimic, iar despre şpagă ce să mai zic, nu s-a schimbat absolut nimic din vechiul sistem”, afirmă focşăneanul.

Presa din Focşani a scris, în luna iulie a acestui an, că „Spitalul Militar de Urgenţă ‘Dr. Alexandru Popescu’ Focşani se află în continuă dezvoltare”.

Aducerea unor medici specialişti noi, achiziţionarea de aparatură performantă şi de înaltă precizie, dar mai ales demararea unui proiect amplu de consolidare şi reabilitare a întregului spital sunt câteva dintre obiectivele pe care colonelul Sorin Ivan, comandantul Spitalulului Militar de Urgenţă ‘Dr. Alexandru Popescu’ Focşani, le-a bifat deja, de când se află la conducerea unităţii”, scria Monitorul de Vrancea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri