Caută
Close this search box.

Formidabil transfer pe Someș: portarul Lobonț vine pe bancă

Echipa care a făcut istorie în Divizia A (Liga I), FC Universitatea Cluj, a anunţat, miercuri, că fostul internaţional Bogdan Lobonţ va prelua conducerea tehnică a echipei de la 1 ianuarie 2019.

“FC Universitatea Cluj şi Bogdan Lobonţ au ajuns la un acord, urmând ca fostul internaţional să ocupe postul de antrenor principal al echipei noastre începând cu 1 ianuarie 2019. Aceasta va fi prima experienţă ca tehnician a omului care a strâns 86 de selecţii în tricoul primei reprezentative de fotbal a României, pentru care a bifat două turnee finale de Campionat European, EURO 2000, respectiv EURO 2008”, se arartă pe site-ul fcuniversitateacluj.ro

Bogdan Lobonţ va superviza la Universitatea Cluj şi activitatea Academiei de Copii şi Juniori, unde va fi implementat un model similar cu cel întâlnit la marile cluburi europene.

Lobonţ şi-a încheiat cariera de fotbalist în vara acestui an, în tricoul italienilor de la AS Roma, echipă pentru care a evoluat timp de nouă ani, iar de-a lungul carierei a mai jucat pentru Corvinul Hunedoara, Rapid Bucureşti, Ajax Amsterdam, Dinamo Bucureşti (în două rânduri) şi AC Fiorentina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri