Caută
Close this search box.

Furtună pe gazon. Miliardarul rus care deține echipa AS Monaco a fost arestat

Patronul clubului AS Monaco, Dimitry Ribolovlev (51 de ani), cu o avere de aproape 7 miliarde USD, a fost reţinut marţi de poliţia franceză, informează celebra publicație L’Equipe. Rusul este acuzat de fapte de corupţie şi trafic de influenţă. Totul s-a întâmplat chiar înainte de meciul cu FC Bruges, din Liga Campionilor.

Conform sursei citate, miliardarul rus ar fi primit un tratament preferenţial din partea autorităţilor locale, în timp ce era anchetat într-un caz de escrocherie. Casa lui Ribolovlev a fost percheziţionată după ce rusul a fost arestat, în căutarea altor probe care pot demonstra că patronul lui Monaco i-a cumpărat pe oamenii legii din Principat, scrie mediafax.ro.

AS Monaco traversează un sezon infernal. După 12 etape, formaţia din Principat ocupă locul 19 în Ligue 1, la şapte puncte, fiind la egalitate cu Guingamp. Dacă actuala „lanternă roşie” va puncta în deplasarea de la Nantes, Monaco va ajunge într-un punct de-a dreptul critic. Amiens ocupă locul de baraj, cu 10 zece puncte. Cu o singură victorie în 16 partide oficiale în acest sezon, Monaco pluteşte în derivă şi situaţia pare să meargă din ce în ce mai rău.

Thierry Henry nu are experienţa necesară pentru a redresa situaţia. Fostul analist Sky Sports şi secund în naţionala Belgiei a înregistrat două înfrângeri şi două remize în primele sale patru meciuri: 2-1 cu Strasbourg, 1-1 cu Club Brugge, 2-2 cu Dijon şi acum 1-0 cu Stade de Reims.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri