Caută
Close this search box.

Gabriela Firea a spus în ce fel este legat Liviu Dragnea de evenimentele din 10 august

gabriela firea

Pe 10 august, Jandarmeria a spulberat cu gaze, tunuri cu apă şi lovituri mitingul Diasporei. Trei luni mai târziu, intrată în război cu Dragnea, Gabriela Firea îl acuză practic pe acesta de orchestrarea evenimentelor.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a susţinut, sâmbătă seara la România TV, că echipa lui Liviu Dragnea a pus la cale momentul 10 august când, reamintim, protestul Diasporei a fost spulberat cu violenţă de Jandarmerie.

„Momentul 10 august a fost foarte bine pus la cale de echipa domniei sale şi am informaţiile astea din anturajul domniei sale. Eu trebuia să decontez evenimentele politic, iar doamna prefect juridic. Dar uite că nu a fost aşa. Vrea să transforme capitala României, municipiul Bucureşti şi să ajungem precum Beirut”, a declarat Firea.

Potrivit sursei citate, PSD a contracarat prompt, prin Felix Stroe, preşedinte PSD Constanţa.

„În continuarea acţiunilor sale, de demonizare a preşedintelui PSD şi a activităţii sale, d-na Firea pretinde fără dovezi că instituţiile de control ale statului inventează dosare şi că ‘… nici pe vremea guvernării PDL sau a tehnocraţilor nu am avut atâtea controale’ (?!). Mai mult, tot Liviu Dragnea ar fi organizat împreună cu Ministerul de Interne şi ‘echipa sa de comunicare’ acţiunea de pe 10 august (?!), adăugând: ‘Ştiu mai multe, dar nu vreau să spun!’, afirmaţii puerile, lipsite de orice fundament, ale unei persoane însetate de răzbunare”, a declarat liderul PSD Constanţa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri