Caută
Close this search box.

Gabriela Firea acuză modelul stalinist și vorbește de amenințări: ”Pun mai presus de un om, devenit dictator, interesul românilor”

gabriela firea
Primarul Capitalei, Gabriela Firea, acuză din nou amenințările la adresa sa și a colegilor săi care „pun mai presus de un om, devenit dictator, interesul românilor” și care sunt „suprimați pe model stalinist”.
 
„Aflu tot felul de amenințări la adresa mea și a colegilor care pun mai presus de un om, devenit dictator, interesul românilor. Și pentru că am îndrăznit să spunem ce nu merge bine în țara și în echipă, suntem suprimați, pe model stalinist”, a scris Gabi Firea pe Facebook, luni dimineață.

Primarul general spune că are un singur comentariu, postând un citat din Octavian Paler: „Iremediabilă este numai greșeala de a te lăsa strivit”.

 
Sâmbătă seară, Gabriela Firea, aflată în conflict cu liderul PSD, Liviu Dragnea, a lansat un nou atac la adresa acestuia. Ea a susținut că, într-o întrevedere cu primarii de sector, Liviu Dragnea ar fi anunțat că are pregătită o ordonanță de urgență prin care „să desființeze Bucureștiul și să transforme cele șase sectoare în orașe”. Firea a spus că o astfel de OUG este anticonstituțională și l-a acuzat pe Dragnea că vrea să o anihileze.
 
”Le-a spus că vrea să desființeze Bucureștiul. Prin OUG cele șase sectoare să devină orașe, ceea ce este anticonstituțional. Nu se poate modifica Legea fundamentală prin OUG. Nădăjduiesc că doamna prim ministru și miniștrii nu vor fi de acord cu o ordonanță care contravine Constituției. (…) Dorește să mă anihileze pe mine. Acest război a ajuns la absurd. Dacă ar putea m-ar anihila fizic”, a declarat Firea, la România TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri