Caută
Close this search box.

Gabriela Firea, dezvăluiri șocante: Dragnea vrea să desființeze Bucureștiul

Gabriela Firea

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a făcut dezvăluiri șocante la România TV, sâmbătă seara, afirmând că Liviu Dragnea vrea să desființeze Bucureștiul.

Gabriela Firea susține că, într-o întrevedere cu primarii de sector, „care a avut loc miercuri sau joi”, Liviu Dragnea ar fi anunțat că are pregătită o ordonanță de urgen’ă prin care să desființeze Bucureștiul și să transforme cele șase sectoare în orașe. Firea a precizat că o astfel de OUG este anticonstituțională, dar Dragnea vrea să o anihilize.

Liviu Dragnea s-a exprimat, în fața unor primari de sector că vrea să desființeze pur și simplu Bucureștiul. Sectoarele de sector vor fi transormate în orașe ceea ce este constituțional. Nu se poate modifica Legea fundamentală prin OUG. Nădăjduiesc că doamna prim ministru și miniștrii nu vor fi de acord cu o ordonanță care contravine Constituției. (…) Dorește să mă anihilesze pe mine. Acest război a ajuns la absurd. Dacă ar putea m-ar anihila fizic”, a declarat Gabi Firea.

Edilul a precizat că la şedinţa respectivă au participat cinci primari de sectoare, cu excepţia lui Robert Negoiţă.

„Imaginaţi-vă cum ar fi să ne întâlnim cu cineva. Tu ce eşti, de unde provii? Unul spune eu sunt ieşean, altu eu sunt arădean, eu sunt constănţean…Tu ce eşti? Eu sunt sectorian 2. Cam ceva de genul acesta doreşte domnul Dragnea doar ca doreşte să mă anihileze în totalitate”, a completat primarul general al Capitalei.

„Niciun alt primar general nu a avut atâtea controale ca mine, de la ANAF până la Curtea de Conturi”, a mai declarat Gabriela Firea.

Gabriela Firea: Au fost modificate sondaje în calculator

Gabriela Firea a făcut și alte dezvăluiri, printre care cum sunt modificate sondajele de opinie în calculatoarele de la PSD. Pentru ca sondajele privind încrederea românilor în oamenii politici să fie pe placul lui Liviu Dragnea, ele sunt modificate de persoane din apropierea liderului PSD. „Numele meu a fost scos din lista politicienilor aflați în rezultatele sondajului respectiv”, a afirmat Gabriela Firea.

„Mi se pregătește o mazilire”, a declarat primarul general al Capitalei

Gabriela Firea a spus, referitor la exlcuderea lui Marian Neacșu și a lui Adrian Țuțuianu, că este un moment de cumpănă prin care trece PSD.

”În ceea ce mă privește, mi s-a spus că se pregătește de asemenea o mazilire, că sunt calcule făcute, strategii, un întreg scenariu. (…) Mi s-a comunicat că beneficiez de un tratament special, că nu vrea să mă excludă pentru că nu vrea să îmi ușureze viața, pentru că știe că am oferte de la alte partide, dar vrea să îmi curme cariera și să mă elimine de la organizația București și Ilfov”, a mai comentat Firea.

Citește și: Michelle Obama îl atacă pe Trump în noua sa carte

Gabriela Firea a mai anunţat că, din informaţiile pe care le are, preşedinţia filialei PSD Bucureşti va fi preluată de primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu.

Gabi Firea a menționat că nu va întreprinde absolut nimic dacă va fi nevoită să părăsească funcțiile politice. Firea a reluat afirmațiile potrivit cărora tensiunile dintre ea și Dragnea au apărut din cazua ambițiilor acestuia legate de o candidatură la președinție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri