Caută
Close this search box.

Gabriela Firea: Dragnea vrea să împartă Capitala în oraşe. Bucureştenii trebuie chemaţi la referendum

gabriela Firea

Gabriela Firea a declarat, luni seara, că se aştepta la ”mai multă bărbăţie, în special bărbăţie politică” din partea lui Liviu Dragnea, respectiv acesta să recunoască faptul că a avut o întâlnire cu primarii de sectoare despre reorganizarea administrativă a Capitalei.

Firea îl acuză pe liderul PSD de ”abuz de putere” şi spune că, pentru decizii atât de importante, este necesar ca bucureştenii să fie chemaţi la referendum.

”Mă aşteptam la mai multă bărbăţie, la mai multă bărbăţie politică în special şi să recunoască domnul Dragnea că a avut o întâlnire cu primarii de sectoare, la care nu a fost invitat primarul general ales de bucureşteni”, a afirmat Firea.

Ea a spus că îi dă ”un sfat” lui Liviu Dragnea ca, atunci când se iau decizii foarte importante legate de organizarea administrativă şi de bugetul Capitalei, locuitorii Bucureştiului trebuie să fie chemaţi la referendum pentru a spune dacă sunt de acord.

Gabriela Firea a susţinut că, dacă sectoarele sunt dezvoltate inegal, nu este vina primarilor generali. Primarul general l-a acuzat pe liderul PSD de ”abuz de putere”.

”A veni acum într-o întâlnire cu câţiva domni de primari de sectoare, a vorbi despre bucureşteni, despre bani, despre buget, consider că e un abuz de putere din partea dlui Dragnea”, a afirmat Primarul General al Capitalei.

Firea a repetat, potrivit News.ro, că îi cere liderului PSD ”să aibă bărbăţie politică şi să recunoască faptul că a avut această discuţie”.

”Nu mă ocup de administrarea Primăriei Capitalei cu ochii la sondajele de opinie şi nu mă preocupă atât de mult cifrele din acest moment dintre competiţiile electorale. Eu îmi desfăşor activitatea cu ochii şi cu gândul la cetăţeni”, a susţinut Gabriela Firea.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, solicitat să comenteze afirmaţiile Gabrielei Firea conform cărora el intenţionează să fie adoptată o ordonanţă de urgenţă pentru desfiinţarea Primăriei Capitalei, iar sectoarele să devină unităţi administrativ-teritoriale, că nu comentează enormităţi.

„Eu chiar nu comentez enormităţi”, a fost răspunsul liderului PSD pe acest subiect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri