Caută
Close this search box.

Gestul nesăbuit al unei femei a dus la moartea a 15 oameni. Era furioasă că a uitat să coboare din autobuz

15 persoane au murit, în sud-vestul Chinei, după ce o femeie l-a atacat pe șoferul unui autobuz în timp ce acesta era la volan.

Astfel, vehiculul a ieșit de pe un pod și a căzut în râul Yangtze. Aceasta era furioasă că bărbatul nu a oprit în stația de autobuz în care ea trebuia să coboare.

Din imaginile surprinse de o cameră de bord și publicate de poliția din Chongqing, se vede cum o femeie furioasă țipă la șoferul autobuzului, în timp ce acesta conducea. După aceea, femeia de 48 de ani l-a atacat cu telefonul mobil, iar el a încercat să se apere. Când ea l-a lovit din nou, bărbatul a tras brusc de volan spre stânga, ieșind de pe un pod suspendat și plonjând în apă, informează CNN.

Potrivit martorilor, femeia realizase că a uitat să coboare la stația potrivită, așa că i-a cerut șoferului să oprească mașina. Acesta i-a spus că nu se poate, pentru că nu exista o stație de autobuz în apropiere și a sfătuit-o să coboare la următoarea.

Imaginile descoperite de autoritățile chineze au făcut lumină în acest caz, întrucât inițial nu se putea stabili cauza care a dus la producerea accidentului. Zile la rând, autobuzul a rămas pe fudul râului Yangtze, la 70 de metri adâncime.

Pentru stabilirea cauzei producerii accidentului, polițiștii au analizat peste 2.300 de ore surprinse de camerele de supraveghere, au discutat cu numeroși martori și au colectat filmulețe surprinse de camerele de supraveghere ale altor mașini. Astfel, vinovați pentru tragedie se fac atât șoferul, cât și femeia.

În această săptămână, autobuzul a fost scos din apele râului. 13 trupuri au fost recuperate de scafandri, iar alte două sunt căutate în continuare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri