Caută
Close this search box.

Groază și tragedie pentru Bobby din ”Dallas”. Cum arată și ce a pățit actorul

Eroul din serialul Dallas, cel mai îndrăgit în anii 80, Patrick Duffy  – interpretul lui Bobby Ewing, dar și al celebrului ”Om din Atlantis!” – a ajuns în pragul vârstei de 70 ani. Celebrul Bobby din orașul texan a avut însă parte de un an 2017 cumplit.

Duffy a dispărut complet din viața publică încă de anul trecut, iar recent, el a fost prezent la un eveniment organizat de postul TV Hallmark, unde a arătat de nerecunoscut.

Actorul a slăbit brusc și arată foarte îmbătrânit. Adevărul a ieșit la iveală după un mesaj postat de actor pe contul său de Twitter. „A fost o zi în care totul s-a terminat, inima mea, a iubirii vieții mele, s-a oprit. Încă mai trăiesc pentru că asta a fost dorința ei. Vom fi împreună pentru totdeauna. Îți multumesc pentru toată iubirea și grija”, a mărturisit  Patrick  pe Twitter, la mult timp după moartea soției sale, pe care a reușit să o țină ascunsă, într-un efort uluitor și tragic.

Patrick Duffy și Carlyn Rosser Duffy erau căsătoriți din 1974, iar în ultimele luni apăruseră tot felul de știri care spunea că aceasta este grav bolnavă.

De fapt, Carlyn se stinsese din viață pe 23 ianuarie 2018. Patrick a preferat să păstreze tăcerea despre această tragedie și și-a înmormântat soția în secret. Durerea a fost imensă pentru el, dar a găsit puterea să le zâmbească fotografilor la evenimentul organizat de Hallmark.

pe de altă parte, chiar și el, interpretul lui Bobby din Dallas și al ”Omului din Atlantis”, s-a confruntat cu cancer de piele în urmă cu câțiva ani. A scăpat de această maladie în anul 2013.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri