Caută
Close this search box.

Guvernul ar urma să trimită unii funcţionari în concedii fără plată pentru că nu mai are bani

dăncilă

Fostul ministru Daniel Constantin susţine că are informaţii potrivit cărora Guvernul, prin anumite ministere şi instituţii, ar avea de gând să trimită o parte dintre salariaţi în concediu fără plată până după sărbătorile de iarnă.

Deputatul Pro România Daniel Constantin n-a precizat despre ce ministere ar fi vorba sau câţi salariaţi ar urma să fie trimişi în concediu fără plată, dar a precizat că ar fi vorba despre aproximativ 3 săptămâni, de la Crăciun, până după Anul Nou.

Ideea că Guvernul ar avea probleme cu banii la final de an este susţinută şi de senatorul PNL, Daniel Funeriu. Acesta a declarat că are informaţii potrivit cărora la nivelul unor primării sunt restanţe salariale vechi şi de două luni către funcţionari sau instituţii aflate în subordine.

Speculaţiile legate de intenţia Guvernului ca, pe diverse căi, să diminueze chelutielile salariale cu proprirul aparat nu sunt o noutate. Chiar miercuri, funcţionari ai ANAF din mai multe judeţe au intrat în grevă spontană, speriaţi de zvonul că circa 25% dintre ei ar urma să fie puşi pe liber.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri