Caută
Close this search box.

Hagi îl desființează pe Becali: “A intrat în fibrilaţii! Face diversiune din nou. Să-i fie rușine !”

Actualul jucător al lui FCSB, Florinel Coman, venit de la Viitorul lui Hagi, a fost pus la zid de Gigi Becali, fără prea multe argumente. Fostul constănțean și-a găsit însă repede un aliat, cum era și firesc. Însuși Gică Hagi i-a dat o replică tăioasă latifundiarului din Pipera. Managerul Viitorului crede că Becali se teme de echipa lui și de aceea a ieșit la atac. „Eu îi spun două lucruri cine sunt cei mai buni jucători ai lui Steaua care au cele mai multe goluri? Tănase și Coman. Dacă nu doarme de grija noastră, să fie sănătos. Viitorul joacă un fotbal frumos, e invidie, nu e invidie, nu știu, dar îi urez să doarmă liniștit, să vorbească de echipa lui, nu de altii. Așa de mare cum e el, Steaua n-a luat campionatul în ultimii 3 ani, dar Viitorul a făcut-o. Înseamnă că ceva nu e în regulă la Steaua. Ca patron face treabă bună, dar e inadmisibil ca un patron să vorbească de altă echipă la televizor.

Asta înseamnă ca a intrat în fibrilații, îi e frică de noi. Iese la televizor să facă diversiune, cum a făcut-o si în anul când a câștigat campionatul. Eu am crezut că el își vede de echipa lui, dar în seara asta a depășit măsura. Coman și Tase sunt cei mai buni jucători la Steaua în momentul de față sub 24 de ani. Teixeira câte goluri a dat? Cum să critici unul ca și Coman care e golgheterul loturilor naționale ever. Așa se distrug jucatorii cu opinii și păreri care le-a făcut dânsul în seara asta. Numai el le știe pe toate. Eu nu sunt acolo, nu răspund eu de Coman. Cei mai buni jucători la Steaua în turul campionatului să ieși si să-i denigrezi la televizor”, a declarat Gheorghe Hagi pentru o televiziune de sport.Gheorghe Hagi a continuat tirada la adresa lui Becali.

Managerul Viitorului îi atrage atenția latifundiarului din Pipera și i-a transmis că greșește grav în privința lui Coman.

„Ori e alimentat cu ceva negativ, ori n-a învătat nimic din fotbal. Sa vorbească de Viitorul înseamnă că ți-e frică, începi să-ți fie frică de noi. Deja vede frica, îi e frică, îi e teamă. Să nu uite că el a pierdut 3 campionate. Vă dați seama cum se simte acel copil? E un copil. Eu am zis la conferința de presă să-i susținem pe acești copii, dar acesta nu e un sprijin. Cum să vorbești în halul ăsta despre un jucător de 19 ani, să-l vinzi public, si apoi îl pui să joace. Cum vrei să joace? Ai plătit banii pentru el pentru că e campionul României. A câștigat și a făcut diferența cum o face și la Steaua dar nu stii sa-l apreciezi, nu știu de ce, dar gândește-te bine ce faci. Dacă nu, o să critici în continuare la televizor. E păcat pentru că e un produs valoros.

Ai cumpărat jucători, ai investit, nu știi ce ai făcut, dar n-ai câștigat campionatul. Îmi pare rău, domnul Gigi Becali, dar nu e corect. Eu cred că deja au început luptele văzându-l pe domnul patron de la Steaua. Până acum nu ne băgau în seamă, acum o fac. Să-i fie rușine, eu n-am vorbit niciodată. Toată lumea apreciază jocul nostru numai o singură persoană ceva nu îi convine. De când am venit eu, lucrăm să-i batem pe Steaua. Nu s-a păcălit, nu cred eu că s-a păcălit. A luat un jucător foarte bun. El nu prea are pe acolo campioni la 19 ani” , a adăugat Gheorghe Hagi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri