Caută
Close this search box.

Împușcături într-un spital din Chicago: Trei victime plus atacatorul

O ceartă dintr-o parcare a unui spital din Chicago s-a transformat într-un schimb de focuri care a provocat trei victime, inclusiv un ofițer de poliție, informează AFP.

Violența s-a încheiat numai atunci când poliția s-a angajat într-un schimb de focuri cu bărbatul înarmat la Mercy Hospital. „Avem patru persoane decedate: un ofițer de poliție, doi angajați de sex feminin de la spital și atacatorul”, a declarat jurnaliștilor superintendentul poliției, Eddie Johnson. Atacatorul a ucis prima victimă – o femeie care se afla într-o „relație apropiată” cu el – în timpul unei neînțelegeri în parcare, apoi a tras asupra ofițerilor de poliție când a ajuns la spital și a fugit înăuntru, a spus Johnson. Poliția suplimentară – inclusiv ofițerii SWAT – a sosit la fața locului și „a angajat infractorul pentru câteva minute în spital, cu focuri de armă fiind trase de infractor și de poliție”, a spus el. În timpul schimbului de focuri, bărbatul a ucis o a doua femeie când aceasta a coborât dintr-un lift, a spus Johnson. De asemenea, atacatorul a fost rănit fatal, dar nu a fost clar daca el s-a sinucis sau a fost ucis de poliție.

Primarul Rahm Emanuel a identificat cele două femei de sex feminin ca fiind un medic și un „asistent farmaceutic”.

Pacienții au fost alertați de sunetul focurilor de armă din afara spitalului Mercy când au văzut un bărbat care se plimba cu o femeie în parcare înainte să o împuște de trei ori în piept. Înregistrările video au arătat pacienții îngroziți și personalul spitalului care ieșeau din spital în parcare cu mâinile în aer după ce ofițerii au inundat zona.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri