Caută
Close this search box.

Inadmisibil! Florin Busuioc nu poate fi operat pentru că șeful cardiologiei și-a închis telefonul și nu e de găsit

Actorul și omul de televiziune Florin Busuioc (56 de ani) a suferit, marți seară, un infarct miocardic după un spectacol la Craiova, fiind transportat la Spitalul de Urgență din oraș pentru o intervenție chirurgicală.

„Da (a suferit un infarct-n,.r.), a intervenit SMURD-ul. A fost resuscitat, iar acum este îngrijit la spital. Momentan e la Spitalul Județean de urgență din Craiova”, a declarat, pentru MEDIAFAX, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat.

Actorul Florin Busuioc a făcut infarct imediat după spectacolul pe care-l avea la Craiova, la fața locului fiind chemat un echipaj SMURD care l-a resuscitat minute bune, după care l-a transportat la spitalul din oraș.

Potrivit unor surse medicale, șeful Secției de Cardiologie și-a închis telefonul, fiind chemat de acasă un medic tânăr, Paul Trașcă, care, la ora transmiterii știrii, urmează să intre în sala de operație pentru a-i pune stenturi actorului. Sursele medicale mai spun că starea lui nu permitea transportul la București.

„Confirm faptul că Florin Busuioc a suferit un infarct. Nu știu exact în ce stare mai e, dar știu că a fost resuscitat și că starea lui nu e una bună. Voi reveni cu detalii ulterior”, potrivit purtătorului de cuvânt al unității spitalicești, Cristina Geormaneanu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri