Caută
Close this search box.

Incendiu puternic la o fabrică de mezeluri din Buftea. Oamenii din zonă, sfătuiți prin Ro-Alert, să închidă geamurile

Un incendiu puternic a izbucnit duminică dimineața la o fabrica de mezeluri din Buftea. Oamenii din zonă au fost sfătuiți, prin Ro-Alert, să închidă geamurile. Pompierii au intervenit cu 16 autospeciale.

Un incendiu a izbucnit la o fabrică de mezeluri din Buftea, pe o suprafaţă de 700 mp, la faţa locului intervenind 16 autospeciale, anunţă reprezentanţii ISU Bucureşti Ilfov.

Echipele de intervenţie anunţă că nu sunt victime.

otrivit sursei citate, pompierii intervin cu 16 autospeciale cu apă şi spumă, trei autoscări şi trei ambulanţe SMURD. Incendiul a fost anunţat la numărul de urgenţă 112 la ora 7.45.

„Va fi ancheta. Se pare că este un scurtcircuit de la o friteuza. Nu e o hală de mezeluri, este o hala de ready meal. Nu am văzut decât acoperişul, dar nu e dărâmată. Nu pot intra încă acolo, este fum . Totul este asigurat. Nu a păţit nimeni nimic”, a declarat Sorin Minea, patronul halei Angst, citat de Mediafax.

Incendiul are loc la o distanţă de 200 m de DN1A, iar Poliţia intervine pentru a dirija circulaţia, transmit reprezentanţii Poliţiei Ilfov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri