Caută
Close this search box.

Iordache va depune plângere împotriva protestatarilor #Rezist: Am consultat un avocat

Florin Iordache

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Florin Iordache (PSD), a declarat vineri că a consultat un avocat şi va depune o plângere împotriva protestatarilor #Rezist care au lipit recent mesaje obscene pe poarta garajului său.

„Am consultat un avocat şi zilele acestea voi depune, fără problemă. Avocatul lucrează şi nu ştiu dacă azi sau la începutul săptămânii viitoare se depune”, a declarat vineri, pentru MEDIAFAX, deputatul PSD Florin Iordache, întrebat dacă a depus o plângere împotriva protestatarilor #Rezist care au lipit mesaje obscene pe poarta casei.

Un număr de şase protestatari #Rezist, între care Mălin Bot şi Marian Ceauşescu, care au vandalizat pe 17 noiembrie poarta garajului lui Florin Iordache, lipind mai multe afişe cu diferite mesaje obscene, au fost amendaţi deja cu câte 300 de lei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Ilfov, Ciprian Romanescu, Iordache poate depune plânger în termen de 90 de zile. „Poliţiştii din Ilfov urmăresc în continuare evoluţia evenimentelor. Menţionăm ca punerea în mişcare a acţiunii penale pentru infracţiunea de „distrugere” se face în termen de 90 de zile numai la plângerea prealabila a părţii vătămate”, arată sursa citată.

Un grup de protestatari #Rezist, între care Mălin Bot şi Marian Ceauşescu au mers, sâmbătă la locuinţa deputatului Florin Iordache şi au vandalizat poarta garajului său şi pe cea de la intrarea în curtea casei. Protestatarii au lipit mai multe afişe cu mesaje obscene acestea fiind, spun ei într-un video realizat la faţa locului, reacţie la semnele obscene pe care Florin Iordache le-a arătat Opoziţiei în plenul Parlamentului.

„El ne-a arătat, noi vrem să îi arătăm mai multe”, au spus aceştia.

Protestul a avut loc după ce, în şedinţa de plen din 14 noiembrie a Camerei Deputaţilor, Iordache le-a arătat unor parlamentari degetele mijlocii în timp ce cobora de la pupitru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri