”Prizonieri într-o ţară lovită de ciuma roşie! Guvernatorul BNR anunţa săptămâna aceasta ca pâinea se va scumpi deşi am avut cea mai mare producţie de grâu din Europa.

Un paradox românesc al timpurilor noastre, într-o ţară stăpânită de un om viclean şi disperat”, scrie Eugen Tomac pe contul său de Facebook.

Sub această guvernare toxică s-au dat peste cap toate principiile economiei de piaţă, România stând sub semnul paradoxului, crede liderul PMP.

„O țară care are creștere economică record în UE, dar unde sărăcia se adâncește.

O țară unde salariile la stat cresc amețitor, dar unde se dublează numărul copiilor analfabeți.

O țară unde se mărește, pe zi ce trece, numărul mașinilor de lux, dar unde se înregistrează cel mai mare număr de toalete în fundul curții.

O țară unde șeful Camerei Deputaților își face palat la malul mării, cu lift și majordom, dar unde oamenii mor cu zile în spitale.

O țară care are la dispoziție zeci de miliarde de euro de la UE, dar care caută finanțare pentru autostrăzi în Oman și Qatar.

O țară care stă pe un munte de sare, dar importă acest produs, prin firme fantomă, din Ucraina”.

„Săraca țară bogată!”, concluzionează Eugen Tomac. „Din păcate, în continuare, suntem prizonieri într-o țară aruncată într-o mare aventură, din care nu va scăpa cu fața curată decât un singur om: Liviu Dragnea. Iar noi, opoziția, ce facem? #moţiune”, încheie liderul PMP.

Eugen Tomac a adus în Parlament o valiză pentru Liviu Dragnea, în care se afla moţiunea de cenzură.

140 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here