Caută
Close this search box.

Liviu Dragnea pregăteşte, împreună cu greii din judeţe, lovitura în PSD

liviu dragnea

Greii PSD au fost convocaţi aseară, la Parlament, pentru negocieri de ultim moment. Liviu Dragnea s-a întâlnit cu apropiaţii săi pentru a-şi securiza practic poziţia.

Reuniunea informală de azi vine înainte de şedinţa Comitetului Executiv al PSD care ar putea decide excluderea mai multor contestatari ai liderului social democrat.

Apropiaţi ai liderului PSD spun că excluderile din partid, în acest moment, sunt inevitabile. În mod cert, Liviu Dragnea le cere să fie în continuare loiali, a spus la Digi24 jurnalistul Liviu Avram.

Ciocnirea taberelor din PSD va avea loc într-o şedinţă care deja tulbură apele în organizaţiile judeţene. Grupul anti-Dragnea, cu Gabriela Firea în cap de listă, îşi pregăteşte apărarea, dar Liviu Dragnea este hotărât să facă ordine în partid.

Criticat de preşedinţii filialelor din ţară pentru că anunță ședințele de partid în presă, Liviu Dragnea s-a supărat din nou, în urmă cu două zile, pe reporterii insistenţi: „Îmi păstrez competenţele să discut cu colegii, nu prin presă”.

Liviu Dragnea a spus însă în cele din urmă că şedinţa cu eşalonul doi de conducere din PSD nu îşi propune nici să îi sancţioneze pe cei care îl critică, nici să dea afară miniştri din guvern.

Cu toate acestea, disidenţii îşi iau măsuri de siguranţă. Gabriela Firea şi încă 10 lideri din partid s-au înţeles să blocheze eventualele pedepse dictate de Dragnea, dacă se răzgândeşte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri