Caută
Close this search box.

Liviu Dragnea, student la o universitate fantomă. Foaia matricolă trebuie anulată

liviu dragnea

Procurorii cer anularea situaţiei şcolare a lui Liviu Dragnea, care a studiat contabilitate la o universitate fantomă din Alexandria. Instituţia de învăţământ ţinea cursuri, elibera foi matricole, adeverinţe, certificate şi diplome, deşi nu era acreditată, potrivit ziare.com. Liviu Dragnea este martor în acest dosar. Anchetatorii cer anularea tuturor actelor emise de universitate în perioada 1999-2001. Următorul termen în instanţă este stabilit pe 20 noiembrie.

Liviu Dragnea a studiat contabilitatea în perioada 1999 – 2002, iar Universitatea a fost înfiinţată, prin hotărâre de guvern, oficial în 2000 şi prima promoţie de studenţi cu acte în regulă a fost cea din 2001.

Liviu Dragnea a declarat că nu îşi aminteşte când a urmat cursurile acestei facultăţi şi a indicat perioada 2003-2004, când deja instituţia de învăţământ intrase în legalitate.

După foaia matricolă despre care procurorii spun că trebuie anulată, Liviu Dragnea a fost un student model. A terminat primul an cu 9,12. A luat note mici doar la matematică şi engleză.

Deşi pare elev silitor după note, totuşi şeful PSD susţine că nu şi-a dat licenţa, pentru că avea nevoie de cunoştinţe şi nu de diplome.

În perioada în care studia la universitatea fantomă din Alexandria numită Alexandru Ghica, la Facultatea de Contabilitate şi Informatica de Gestiune, Liviu Dragnea era prefect până în 2000, după care a ajuns preşedintele Consiliului Judeţean.  În CV-ul său de acum aceste studii nu figurează.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri