Caută
Close this search box.

Mare atenție, alertă imediată de vreme severă în România

Toată lumea trebuie să fie atentă, în special șoferii care se deplasează astăzi și nâine . Este alertă meteo de vreme severă în 14 județe. Meteorologii au emis o nouă alertă meteo de vreme severă imediată. Ceața, asociată cu fenomene precum chiciură și ninsoare, afectează 14 județe ale României.

lertă meteo de vreme severă în 14 județe. Meteorologii au emis, vineri, mai multe avertizări nowcasting de ceaţă care va determina scăderea vizibilităţii în unele locuri sub 50 de metri. Sunt vizate 14 judeţe din întreaga ţară, iar în unele locuri poate apărea chiciură.

Alertă meteo de vreme severă în 14 județe. Potrivit meteorologilor, este cod galben de ceaţă în Caraş-Dseverin, mai ales în localităţile Reşiţa, Caraşova, Lupac, Târnova, Ciudanoviţa, Goruia.

”Se va semnala ceaţă care reduce vizibilitatea local sub 200 m şi izolat sub 50 m”, anunţă meteorologii.

Alertă meteo de vreme severă în 14 județe. Până la ora 13.00, este cod galben de ceaţă în judeţele Suceava, Bacău, Vrancea, Botoşani, Neamţ, Iaşi, Ialomiţa, Prahova, Argeş, Dâmboviţa, Teleorman, Buzău şi Călăraşi. În aceste zone este posibil să apară chiciură sau fulguială. S-a anunțat că acest cod se va prelungi și după ora 13 !

Alertă meteo de vreme severă în 14 județe. Încă de la primele ore, ANM a emis cod galben de ceață densă pentru mai multe județe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri