Caută
Close this search box.

Meghan Markle, ţinute de peste 100.000 de euro, în primul său turneu internaţional

În timpul primului său turneu internaţional alături de Prinţul Harry, Meghan Markle a schimbat numeroase ţinute şi ne-a încântat privirile cu cele mai stylish apariţii. De la cele mai feminine, până la cele casual sau provocatoare, Ducesa de Sussex a jonglat cu piese vestimentare ale marilor designeri, printre care se numără Givenchy, Burberry, Martin Grant sau Stella McCartney.
Pe parcursul primului său turneu regal, soţia Prinţului Harry a făcut o adevărată paradă de modă, schimbând peste 30 de ţinute în cele 16 zile, multe dintre ele ascunzând mesaje subtile cu privire la sarcină, susţinerea cauzelor în care crede sau aducând omagii Prinţesei Diana. Potrivit Daily Mail, întreaga garderobă a costat 133.000 de euro, dintre care 67.000 de euro doar bijuteriile şi 7.300 euro încălţămintea.
Dacă ar fi să vorbim despre cea mai ieftină şi cea mai scumpă apariţie a fostei actriţe, am putea spune că cea mai scumpă piesă vestimentară pe care a purat-o a fost o rochie spectaculoasă de gală, de la Oscar de la Renta, care a acostat 11.400 de euro, iar cea mai ieftină a fost o rochie neagră de la Asos Maternity, care a costat doar 50 de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri