Raluca Iorga, sora lui Florin Busuioc, a postat  pe contul de socializare un mesaj în care le mulțumește tuturor pentru gândurile bune și spune că starea lui Busu este una stabilă, însă pericolul nu a trecut.

„Vă mulţumim din suflet tuturor pentru urările de bine şi sănătate adresate fratelui meu. Starea lui e stabilă deocamdată, însă lupta va fi lungă probabil. O rugăciune i-ar prinde bine. Doamne ajută!”, a scris Raluca Iorga, pe Facebook.

Doctorul care l-a operat pe Florin Busuioc spune că a fost chemat de acasă şi a fugit repede la spital, neexistând personal pentru permanenţa în cazul acestor intervenţii

„Noi am fost contactaţi de către managerul spitalului, de ministrul Sănătăţii. Am venit de acasă, pe la ora 23, că din păcate noi nu asigurăm program de infarct acut, că nu avem personalul necesar. S-au mai pus stenturi la noi, dar la pacienţi cronici sau şi la acuţi, la alt tip de infarct, care mai poate să aştepte. Eu sunt singurul care are competenţă, mă mai ajută un coleg rezident, este încă o colegă Emilia Goanţă, care mă mai ajută cu altfel de proceduri. Adică n-avem echipă mare să asigure”, a mai spus doctorul Paul Traşcă.

Actorul Florin Busuioc a suferit, marţi seară, un infarct miocardic după un spectacol la Craiova. A fost operat în Bănie, iar intervenţia fost finalizată cu succes. Miercuri, un elicopter SMURD l-a adus pe „Busu” în Capitală.

În acest moment, actorul este internat la Institutul de Boli Cardiovasculare CC Iliescu.

151 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here