Caută
Close this search box.

Moartea groaznică a unui campion mondial de skanderbeg

S-a născut pe 6 august 1985, iar la vârsta de 11 ani, după ce a văzut filmul Commando, cu Arnold Schwartzenegger, s-a decis să devină sportiv. Au urmat victorii la mai multe competiţii de haltere, dar consacrarea a cunoscut-o la skanderbeg (”braț de fier”), sport în care a fost de 15 ori campion mondial, de 16 ori campion european şi de şapte ori a cucerit Cupa Mondială.

Anatoli Puşcar, pentru că despre el este vorba, maestru emerit al sportului din Ucraina, multiplu campion mondial şi european la skanderbeg, a murit într-un cumplit accident rutier produs în regiunea Rivne.

Alături de Anatoli Puşcar în maşină se mai afla şi tatăl său, care, de asemenea, şi-a pierdut viaţa. Cei doi se aflau într-un Citroen condus de un al treilea personaj, un tânăr de 26 de ani, care a scăpat maşina de sub control şi a pătruns pe contrasens, unde s-a izbit violent de un camion condus de un bărbat de 30 de ani, din Cernăuţi. Cei din Citroen au fost scoși cu greu, după ore întregi de descarcerare, dintre fiarele contorsionate a ceea ce nu mai semăna nici pe depate cu o mașină.

În total, Puşcar a câştigat aproape 200 de medalii, la concursuri desfășurate în peste 30 de ţări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri