Caută
Close this search box.

Moscova blochează lansarea filmului „Hunter Killer”, în care preşedintele rus este salvat de SUA

hunter killer

Ministrul rus al Culturii a anulat in extremis lansarea filmului hollywoodian ”Hunter Killer”, în care soldați americani îl salvează pe președintele rus pentru a preveni un al treilea război mondial, invocând motive administrative, relatează AFP.

”Compania de distribuție nu a livrat la timp o copie a filmului în calitatea cerută de arhiva de film a Rusiei, Gosfilmofond”, a spus ministrul rus al Culturii într-un comunicat, pentru a-și justifica interzicerea distribuției filmului.

O adaptare după o carte a lui George Wallace și Don Keith, ”Hunter Killer” relatează povestea unui comandant de submarin fără experiență, forțat să facă echipă cu o unitate a forțelor speciale ale Marinei SUA în apele Oceanului Arctic, pentru a veni să îl salveze pe președintele rus.

Acesta din urmă este ținut ostatic de către teroriști ruși, conduși de ministrul Apărării, care pregătesc o lovitură de stat și amenință să declanșeze Al Treilea Război Mondial.

Filmul, în care joacă Gary Oldman, a trebuit să părăsească 850 de săli de cinema. În România, filmul a ajuns în cinematografe pe 26 octombrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri