Caută
Close this search box.

Nicoleta Pene apare în cel puţin trei dosare în lucru la DNA

nicoleta pene

Numele Nicoletei Pene, mâna dreaptă a lui Petre Pitiş, directorul general al firmei Tel Drum, protagonista principală a dezvăluirilor făcute de Râse Project, în cazul valizei pierdute, apare şi în anchetele procurorilor de la DNA. Este vorba de cazul Belina şi cele două dosare Tel Drum.

Jurnaliştii de la Râse Project povestesc despre ascensiunea Nicoletei Pene în ierarhia teleormăneană. „Când a ajuns prima oară în Tel Drum, întâi şefă la departamentul de Control Financiar Preventiv, colegii se întrebau cine e, de unde vine şi de ce. Într-un judeţ cu puţini manageri pe cap de locuitor şi cea mai ridicată rată a şomajului din ţară, Nicoleta reuşise. Nu toţi o înghiţeau.”

Iată perspectiva unui angajat în 2015: „Ascensiunea doamnei Nicoleta Pene e de domeniul fantasticului. A venit la Tel Drum ca un nimeni, direct şefa la CFP. În câteva luni doamna Ignat a plecat şi ea (Nicoleta Pene) e acum director comercial care, la masă cu Pitiş, taie şi spânzura”, scriu jurnaliştii de la Râse Project, care precizează că informaţiile de pe hardul negru sunt datele din computerul acesteia de la birou.

Pe acest hard au fost găsite şi numeroase fotografii: selfieuri cu Nicoleta Pene, Petre Pitiş, dar şi fotografii din vacanţele comune ale familiilor celor doi. Jurnaliştii arată că pozele erau stocate în telefonul Nicoletei Pene şi de aici în backup-ul din calculator.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri