Caută
Close this search box.

Nicoleta Pene (Tel Drum) către un polițist: ”Dacă mă amendezi, zbori din Poliție!”

Noi dezvăluiri despre directoarea Tel Drum, celebra deja Nicoleta Pene. Jurnaliștii  scriu că aceasta s-a aflat într-un razboi deschis cu poliția din Teleorman după o amendă rutieră primită în urmă cu un an. Detaliile din proces ilustrează perfect modul amenințător în care acționeaza șefii de la Tel Drum în județul lui Liviu Dragnea, informează B1 TV.

Nicoleta Pene a devenit celebra dupa dezvaluirile din ultimele zile despre caracatita Tel Drum. Bruneta a avut o ascensiune fulminanta in companie. Ea se ocupa acum de contabilitatea tuturor firmelor din grup. Jurnalistii de la Newsweek scriu ca aceasta a dovedit ca este o persoana extrem de influenta in judet.

Nicoleta a avut un conflict cu politia rutiera dupa ce a fost amendata in trafic. Reprezentantii  Inspectoratului Județean de Poliție Teleorman au sustinut ca aceasta l-a amentitat pe un agent ca va fi dat afara dupa ce acesta a indraznit sa o opreasca.

Potrivit politistilor, Nicoleta nu s-a oprit aici

”S-a dat jos din autoturismul său, în care era singură, a mers în partea din stânga a autospecialei MAI unde a continuat cu amenințări la adresa polițistului, totodată trăgând de portiera autospecialei”, a mai transmis Inspectoratul Judeţean de Poliţie Teleorman.

Totul s-a petrecut in iunie 2017. Judecatoria Alexandria a anulat amenda de 580 de lei primita de Nicoleta Pene. Bruneta l-a adus ca martor pe finul ei Gheorghe Ciprian Drăgan, despre care a susținut că se afla în autoturism. Asta desi politia a spus ca femeia circula singura.

 

3 răspunsuri

  1. Dar de când Teleorman in este a lui Dragnea? Mai terminați domnilor cu prostiile ăstea de 2 lei. Și este și o chestie din 2017. Acum a-ți reușit să o descoperiți ca și povestea cu valiza? Doamne cât sunteți de penibili.

  2. Interesant ar fi sa stim urmatoarele
    1. De ce a fost amendata ( probabil ca exista si filmari ale MAI)
    2. Daca politistul respectiv din TR mai lucreaza in politie .
    3. Modivul pentru care amenda a fost anulata e judecatorie .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri