Caută
Close this search box.

Noul ministru al Muncii, primul mesaj oficial privind pensiile. Cum vor fi virate din 2019

pensionar

Noul ministrul al Muncii, Marius Budăi, a transmis ieri primul său mesaj oficial pentru pensionari, privind plata pensiilor şi planurile sale în fruntea ministerului vacantat de Lia Olguța Vasilescu.

E foarte important ca românii să se simtă respectaţi şi protejaţi. O să le spun aşa: că PSD, cât va fi la guvernare în alianţă cu ALDE, ne propunem să îi respectăm şi să ne ţinem de cuvânt”, a declarat Marius Budăi, la România TV.

„Cu siguranță va continua acest mod de a plăti pensiile prin cont, pensionarii ridicând banii de la bancomate, dar va continua și plata prin Poșta Română. În ultima ședință de guvern am mărit cuantumul sumei plătite către Poșta Română pentru serviciile noastre. Pensionarii vor avea opțiunea de a alege”, a adăugat Marius Budăi.

Întrebat ce părere are despre informaţiile vehiculate în urmă cu o lună conform cărora ar urma să fie eliminaţi poştaşii din activitatea de expediere a pensiilor, ministrul a răspuns: „Nu cred că vreun oficial din ministerul Muncii a spus aşa ceva. Nu pot să cred”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri