Caută
Close this search box.

Nu doar Cahill a ajutat-o pe Halep să devină numărul 1 WTA. Simona a spus tot: „M-au motivat să lupt!”

Simona Halep se află pentru a 53-a săptămână pe primul loc în clasamentul mondial al jucătoarelor profesioniste de tenis (WTA), dat publicităţii luni, cu un avans confortabil de peste 1.000 de puncte faţă de următoarea clasată, germanca Angelique Kerber. cele 53 de saptamani ca lider mondial, Halep ocupă locul 10 într-un clasament all-time, dar până la finalul anului se va apropia de poziţia a noua, deţinută de daneza Wozniacki, cu 71 de săptămâni.

„Câteva dintre aceste jucătoare erau idolii mei din copilărie. M-au motivat să muncesc, să lupt. Kim Clijsters era unul dintre idolii mei, iar acum sunt foarte mândră şi fericită că am reuşit să trec în faţa lor”, a spus Simona pentru WTA Insider.

Simona Halep a avut cel mai bun an din carieră

Simona Halep a avut parte de cel mai bun an al carierei. În 2018, Halep a dominat tenisul feminin şi a reuşit să câştige primul său turneu de Grand Slam din istorie, cel de la Roland Garros.

„Am muncit mult în fiecare zi, am avut încredere, am crezut că în fiecare zi apare o nouă şansă. Când am avut meciuri dificile pe care le-am pierdut, am încercat să mă motivez. Am dat tot ce am avut mai bun şi e special, o amintire pe care nu o voi uita niciodată”, a mai spus Halep.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri