Olguța Vasilescu și Mircea Drăghici sunt propunerile de miniștri din partea PSD pentru Dezvoltare şi Transporturi. Cei doi au fost votați în unanimitate în ședința Comitetului Executiv Național.

Viorica Dăncilă a spus că nu a trimis din nou cererile de revocare ale actualilor miniștri, de la Transporturi și Dezvoltare, pentru că sunt deja la Cotroceni, dar că a trimis deja propunerile de numire pentru Olguța Vasilescu și Mircea Drăghici.

Paul Stănescu, încă membru în Guvernul Dăncilă, îl atacă dur pe Dragnea: PSD are sub 25% în sondaje

Întrebată de ce nu demisionează cei doi miniștri pe care Iohannis nu i-a revocat, Lucian Șova și Paul Stănescu, Viorica Dăncilă a spus: „Nu pot răspunde eu”.

Liviu Dragnea a spus că așteaptă demisiile de onoare de la Paul Stănescu și Lucian Șova. Acesta a anunțat deja că nu demisionează, iar Paul Stănescu a spus că „va face propria analiză şi va decide în consecinţă”.

Augustin Zegrean: Olguţa Vasilescu poate fi refuzată şi la Dezvoltare. Nu e a doua propunere

De ce s-a opus la CEx-ul de luni excluderii lui Paul Stănescu? „Aceasta a fost opțiunea mea, dar în același timp, trebuie să respect votul din CEx. Suntem un guvern politic”, a răspuns Viorica Dăncilă, potrivit digi24.

Întrebat ce se întâmplă dacă președintele Klaus Iohannis refuză din nou propunerile de miniștri, Liviu Dragnea a spus că va acționa „conform Constituției”, dar nu a precizat dacă ia în calcul și suspendarea președintelui.

 

72 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 8 =