Caută
Close this search box.

Olguța Vasilescu și Mircea Drăghici, votați în CEx. Dar Paul Stănescu şi Lucian Șova nu şi-au dat demisia de la ministere

Olguța Vasilescu și Mircea Drăghici sunt propunerile de miniștri din partea PSD pentru Dezvoltare şi Transporturi. Cei doi au fost votați în unanimitate în ședința Comitetului Executiv Național.

Viorica Dăncilă a spus că nu a trimis din nou cererile de revocare ale actualilor miniștri, de la Transporturi și Dezvoltare, pentru că sunt deja la Cotroceni, dar că a trimis deja propunerile de numire pentru Olguța Vasilescu și Mircea Drăghici.

Paul Stănescu, încă membru în Guvernul Dăncilă, îl atacă dur pe Dragnea: PSD are sub 25% în sondaje

Întrebată de ce nu demisionează cei doi miniștri pe care Iohannis nu i-a revocat, Lucian Șova și Paul Stănescu, Viorica Dăncilă a spus: „Nu pot răspunde eu”.

Liviu Dragnea a spus că așteaptă demisiile de onoare de la Paul Stănescu și Lucian Șova. Acesta a anunțat deja că nu demisionează, iar Paul Stănescu a spus că „va face propria analiză şi va decide în consecinţă”.

Augustin Zegrean: Olguţa Vasilescu poate fi refuzată şi la Dezvoltare. Nu e a doua propunere

De ce s-a opus la CEx-ul de luni excluderii lui Paul Stănescu? „Aceasta a fost opțiunea mea, dar în același timp, trebuie să respect votul din CEx. Suntem un guvern politic”, a răspuns Viorica Dăncilă, potrivit digi24.

Întrebat ce se întâmplă dacă președintele Klaus Iohannis refuză din nou propunerile de miniștri, Liviu Dragnea a spus că va acționa „conform Constituției”, dar nu a precizat dacă ia în calcul și suspendarea președintelui.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri