Caută
Close this search box.

Omul lui Adrian Năstase și al Monicăi Ridzi, propus în CNA

Partidul condus de Călin Popescu Tăriceanu, ALDE, l-a propus pe jurnalistul TVR Claudiu Lucaci pentru postul de membru în Consiliul Național al Audiovizualului (CNA), informează g4media.ro.

Lucaci a fost din ianuarie 2001 până în mai 2003 purtător de cuvânt al Guvernului condus de fostul lider PSD Adrian Năstase, condamnat în 2012 la închisoare pentru fapte de corupție.

Din iunie 2003 și până în martie 2005 Lucaci a fost trimis de același Năstase în postul de Consul general al României la Los Angeles, în Statele Unite.

După revenirea din posturile guvernamentale, Claudiu Lucaci s-a întors la TVR, unde a fost producător, moderator emisiuni de ştiri şi Coordonator editorial al Summit-ului NATO din Bucureşti, în parteneriat cu Guvernul României şi Ministerul Afacerilor Externe.

În 2009 Lucaci părăsește din nou televiziunea publică pentru un post în Guvern: din martie și până iulie a fost director de comunicare al ministrului Tineretului și Sportului, Monica Iacob Ridzi, și ea condamnată ulterior la închisoare pentru fapte de corupție.

În 2012, după preluarea puterii de către USL, Claudiu Lucaci a fost instalat director de știri la TVR de către noul președinte al televiziunii publice, Claudiu Săftoiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri