Oreste – într-o scrisoare deschisă adresată prietenilor  reali și virtuali, telespectatorilor „Jocuri de putere” și „tuturor iubitorilor de adevăr, justiție și demnitate” – anunţă că a hotărât să nu mai meargă în emisiunea lui Rareş Bogdan şi nici ca invitat la Realitatea TV.

„Mă bucură enorm reîntoarcerea lui Rareş la emisiunea care-i aparține! Întotdeauna am spus că Realitatea fără el nu poate exista, el fără ea da! Publicul său are nevoie de o garanție a calității și onestității, de un luptător neînfricat pentru o Românie frumoasă! Îl consider pe Rareş cel mai cultivat, pasionat și patriot realizator de emisiuni din întreaga media românească. Pentru mine a fost un privilegiu, o încântare și o mare onoare să particip la dialogurile cu el și cu admirabili săi invitaţi!”, spune Oreste.

Jurnalistul arată că nu a avut contract cu Realitatea TV timp de cinci ani şi că a mers la „Jocuri de putere” exclusiv din credinţa că „putem oferi românilor o platformă împotriva corupției, ticăloşiei, mafiei politice, pentru susținerea statului democratic”.

„Precizez că nu am avut nici un contract cu Realitatea, am venit timp de cinci ani exclusiv din credință că împreuna cu el și alături de cei mai Onești jurnaliști și analiști politici putem oferi romanilor o platformă împotriva corupției, ticăloşiei, mafiei politice, pentru susținerea statului democratic, și a orientării țării noastre către valorile și principiile lumii civilizate!

Apreciez enorm, efortul, strădania și camaraderia lui Rareş de a nu o pierde pe Oana și pe mine de pe lista invitaților lui! Ne leagă o puternică și autentică fraternitate!

Eu am decis însă, în lumina ultimilor zile să renunț la a mai fi prezent la Realitatea tv, un post care nu mă mai reprezintă de ceva vreme încoace! Voi fi prezent întotdeauna, fără nici o alta condiție atunci când Rareş mă va solicita, oriunde în altă parte!

Oreste: Care este legătura dintre Guşă, Mossad, KGB şi GRU

Am stat câteva ore sa cuget la toate detaliile poveștii care au dus la interzicerea Oanei și a mea de pe post, am tras și toate concluziile necesare: eu am un singur capital, la care am contribuit in 24 de ani de presa și anume credibilitatea și aprecierea publicului meu, pe care nu vreau sa-l dezamăgesc vreodată cu intenție! Eu sunt educat de părinții mei sa îmi păstrez onoarea cu ori ce pret!

Cu regretul despărțirii momentane de minunata audiența a emisiunii Jocuri de putere, cu o imensa Tristețe de a nu mai trai minunatele clipe alături de Rares și invitații săi, de la Realitatea, dar cu speranța ca viața ne va oferi vreodată prilejul de a ne regăsi, poate în altă parte, închei aici aceste rânduri .

Rămân același nebun liber și gata oricând, cu orice pret sa ma lupt cu Ciuma Roșie și cu soldații ei de tinichea, pana când mi-o îngădui bunul Dumnezeu!

Trăiască România frumoasa, demnă și europeană!”, scrie Oreste pe contul său de Facebook.

116 Vizualizări

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here