Caută
Close this search box.

Paul Stănescu, încă membru în Guvernul Dăncilă, îl atacă dur pe Dragnea: PSD are sub 25% în sondaje

Paul Stănescu

Paul Stănescu, membru încă în Guvernul Dăncilă după ce Klaus Iohannis a respins propunerea de revocare din funcție a acestuia, îl atacă din nou dur pe Liviu Dragnea.

„PSD guvernează România de aproape doi ani, cu rezultate economice pozitive. Avem o creștere economică sustenabilă, un nivel record al veniturilor statului, o îmbunătățire a absorbției fondurilor europene, am crescut salariile, pensiile, ajutoarele sociale și subvențiile pentru agricultori, avem cel mai mare număr de salariați din ultimii 20 de ani şi cel mai redus nivel al șomajului.

Cu toate acestea, paradoxal, PSD scade în opţiunile electoratului, sondajele indică o preferinţă de sub 25%, cu mult sub scorul obținut la alegerile parlamentare din anul 2016”, arată Stănescu, printr-un comunicat de presă.

„Am acţionat ca un politician responsabil şi i-am cerut public să facă un pas în spate, să analizăm situația în care ne aflăm și să hotărâm ce măsuri trebuie să luăm pentru oprirea acestei tendințe! Am cerut consolidarea structurilor partidului! Ca şi alţi colegi de-ai mei, am avut curajul de-a spune adevărul şi de-a trage semnale de alarmă, având o altă opinie decât preşedintele partidului!”, scrie Stănescu.

Vicepremierul, care este încă și ministru al Dezvoltării Regionale, trece în revistă ceea ce el consideră a fi realizările sale în Guvern.

„Nu retractez nimic din ce am spus public despre situaţia în care se află acum Partidul Social Democrat, pentru că sunt şi rămân un om onest, care nu urmărește interese personale, ci salvarea României!”, mai precizează Paul Stănescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri