Caută
Close this search box.

Pentru cine se luptă Cristiano Ronaldo la Torino

În pofida atâtor probleme cu care este confruntat în urma acelor acuzații de viol despre care am mai scris, Cristiano Ronaldo (31 de ani) insistă pe lângă şefii lui Juventus pentru aducerea unui fost coechipier de la Madrid.

Este vorba de portarul Keylor Navas (31 de ani), anunţă presa din Spania. În momentul plecării de la Real la Juventus, superstarul portughez l-a avut în minte pe Marcelo ca potenţial viitor coechipier, dar viitorul fundaşului stânga brazilian e legat tot de Madrid. Acum, jurnaliştii de la Mundo Deportivo notează că CR7 ar vrea să fie din nou coleg de echipă cu costaricanul cu care a împărţit vestiarul la Real Madrid: „Cristiano nu îl uită pe Keylor Navas”, scriu ibericii, care anunţă că lusitanul le-a transmis deja şefilor că îl vede pe portarul Realului o variantă mai bună decât polonezul Wojciech Szczesny (28 de ani), titularul postului după plecarea lui Gianluigi Buffon la Paris Saint-Germain.

Din momentul sosirii la Madrid, Navas nu a beneficiat niciodată de încrederea deplină a lui Florentino Perez, dar s-a dovedit un jucător esenţial în campaniile istorice din Liga Campionilor. Foarte bun om de vestiar, Navas s-a înţeles perfect cu vedetele echipei lui Zidane, iar relaţia excelentă pe care o avea cu Ronaldo sau Ramos l-a salvat în mai multe rânduri de plecarea de pe Santiago Bernabeu.

Odată cu venirea lui Thibaut Courtois, Navas a ajuns rezervă, în ciuda evoluţiilor bune din trecut, iar acest detaliu o poate ajuta pe Juventus în momentul în care, în iarnă, se va aşeza la masa negocierilor cu Real Madrid şi Keylor Navas.

18 milioane de euro e cota de piaţă a portarului pe care Real Madrid l-a transferat de la Levante, în 2014, pentru doar 10 milioane de euro.

Trei Ligi ale Campionilor, un titlu, o Supercupă a Spaniei, trei Supercupe ale Europei şi patru Campionate Mondiale ale Cluburilor a câştigat Keylor Navas cu Real Madrid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri