Caută
Close this search box.

PNL începe un proces pentru dizolvarea companiilor înfiinţate de Gabriela Firea

ciprian ciucu

Consilierul general, Ciprian Ciucu, liderul senatorilor PNL, Florin Cîțu, și purtătorul de cuvânt, Ionel Dancă, au anunțat că PNL va începe acţiunea în instanţă pentru dizolvarea celor 22 de companii municipale ale Primăriei Capitalei, după ce USR a obținut în instanță anularea hotărârilor de înfiinţare.

„A schimbat paradigma Bucureştiului prin aceste companii. A venit cu companii în domenii în care ai piaţă foarte funcţională şi care poate să îţi dea soluţii muilt mai bune decât aceste companii. Aceste companii sunt ilegale, nu au plan de business, nu au sedii.

Cum crede că va creşte calitatea serviciilor publice dintr-o dată? Administraţia Bucureştiului a fost preluată efectiv în forţă prin acest clan, că altfel nu îi pot spune”, a afirmat consilierul general Ciprian Ciucu, potrivit unui comunicat de presă.

Ciucu a spus că PNL trebuie să colaboreze şi cu USR în vederea desfiinţării acestor companii.

„Trebuie să mergem cât de departe putem cu această acţiuni până la desfiinţare. Inclusiv cu USR trebuie să colaborăm foarte bine. S-ar putea să câştigăm primăriile, dar să nu deţine pârghiile prin care să punem bazele administrative.

Miza este extrem de mare. S-ar putea să ne trezim cu nişte primari, fără pârghii, fără instrumente care să nu poată livra servicii publice de calitate”, a completat Ciucu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri