Caută
Close this search box.

Poliția a confiscat bradul de Crăciun al Primăriei Lugoj

Putinii politisti care isi mai fac datoria, indiferent de presiunile la care sunt supusi din partea primarilor, a politicienilor si a sefilor care ii conduc, au aplicat legea in cazul bradului amplasat de Primaria Lugoj in Piata Dragan.

Dupa ce i-au sanctionat pe cei care l-au taiat si l-au transportat in centrul orasului, provocand avarii mai multor autoturisme, politistii au confiscat si bradul trimis in dar cu lacrimi in ochi, deoarece transportatorul nu a putut sa prezinte avizul de insotire a materialului lemnos, asa cum prevede legea. Asta, din cauza ca documentul nu exista, desi s-au facut eforturi sustinute ca acest lucru sa nu se afle, potrivit lugojonline.ro.

Chiar daca in primaria condusa de Francisc Boldea si echipa PSD nu se respecta legea, acest lucru fiind la ordinea zilei, nimeni nu s-ar fi gandit ca tocmai pe tarlaua pastorita de acestia s-ar putea intampla una ca asta! Pentru a depasi penibilul situatiei reprezentantii Ocolului Silvic, in cusotodia caruia se afla bradul, au decis ca acesta sa fie transferat unei institutii publice si anume…. Primariei Lugoj! Astfel, desi a fost confiscat bradul va ramane in Piata Dragan atat cat trebuie, repezentantii Ocolului Silvic spaland rusinea de pe obrazul celor care l-au comandat. Daca partea cu bradul a fost oarecum rezolvata, ramane ca reprezentantii Curtii de Conturi sa se ocupe de plasa de stele pentru care primaria a platit anul trecut, la fel de ilegal la capitolul manopera, aproximativ 16 mii de euro!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri