Caută
Close this search box.

Ponta, despre PSD: Nu am văzut niciodată așa ceva. Dragnea te cumpără sau te elimină

victor ponta

E un măcel în PSD, „nu am văzut niciodată așa ceva”, a declarat Victor Ponta, care a negat că ar fi implicat în scandalul #TeleormanLeaks.

„Nu am văzut niciodată așa ceva. Am intrat în partidul lui Adrian Năstase, am fost în partidul condus de Geoană, am condus și eu.

Partidul are mult păcate, dar a fost un partid puternic care a guvernat bine România. Ce se întâmplă acum la PSD seamănă cu Convenția Democratică din anii 90. E un măcel”, a spus Victor Ponta la Digi24.

Ponta, despre #TeleormanLeaks

„Toată lumea din PSD și din afară știe foarte clar că Dragnea e Tel Drum. Nu am putut să obținem documente că Dragnea a avut protecție.

Dacă există proble pentru ceea ce noi toți știm că e adevărat. A făcut un circuit prin care banii publici se duceau la primari, președinți de CJ, s-a întâmplat sub toate guvernările. S-a făcut o caractiță de sute de milioane.

E un caz de crimă organizată și corupție. Sper ca în acea valiză să fie ce ne-a lipsit tuturor. Să trecem la ceva ce se poate proba”, a spus el.

„Dragnea ori te cumpără, ori te elimină. A făcut lucrul ăsta cu mine, cu Grindeanu, mulți alți oameni din PSD pe care nu a putut să îi cumpere.

Acum a venit rândul lui Țuțuianu. Lecția ar trebui să fie clară pentru cei care tac și cred că se pot înțeleg cu Dragnea.

La Dragnea, ori primești mită din banii partidului… eu vorbesc de faptul că nu există o solidaritate în jurul unor idei. Acolo ori faci ca Dragnea, ori ești dat afară”, a mai spus Ponta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri