Caută
Close this search box.

Prima reacție a Olguței Vasilescu după ce a fost respinsă pentru funcția de ministru

Olguța Vasilescu spune că șeful statului e ranchiunos. Este prima reacție după anunțul de ieri al lui Iohannis.

„CEx va decide dacă voi fi sau nu ministru”, a spus ea.

„Mi-am dorit foarte mult Ministerul Transporturilor, știam că pot să fac treabă acolo. De altfel, dacă vă uitați în urmă, în întreaga mea carieră, o să vedeți că peste tot pe unde am trecut am lăsat ceva în urmă. Zic că eram foarte calificată pentru acest minister, măcar din punct de vedere al managementului”, a spus Olguța Vasilescu, în Parlament.

„Am luat în calcul faptul că s-ar putea să fie, am analizat această chestiune în partid, mi-am asumat, nu a fost niciun fel de situație neașteptată pentru noi, pentru că știam că președintele este un om ranchiunos și că nu îmi va ierta declarațiile pe care l-am făcut despre domnia sa”, a adăugat ea.

Potrivit unor surse citate de Digi24, Liviu Dragnea nu ar mai dori să o propună pe Olguța Vasilescu pentru o funcție de ministru, pentru că se așteaptă ca aceasta să fie respinsă.

„E un joc de care președintele profită”, a adăugat ea.

Întrebată dacă șeful PSD, Liviu Dragnea, o mai susține pentru Ministerul Dezvoltării, Olguța Vasilescu a răspuns: „Ieri a fost o discuție în Biroul Permanent și au fost mulți colegi care au spus că era mai bine să merg de la început la Dezvoltare. Nu a fost niciun lider împotriva acestei nominalizari”.

Întrebată dacă există tensiuni între ea și Liviu Dragnea, fostul ministru a răspuns: Nu, nu există nicio tensiune”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri