Caută
Close this search box.

Proiecţie laser „Liviule, valiza, Liviule!”, pe clădirea Palatului Parlamentului

liviule

Mai multe persoane s-au adunat aseară în faţa Parlamentului, pe clădire fiind proiectat mesajul laser „Liviule, Valiza, Liviule”. Acţiunea s-a încheiat după ce jandarmii le-au spus oamenilor că orice manifestaţie trebuie anunţată.

Oamenii au spus că s-au adunat întrucât au auzit că liderul PSD, Liviu Dragnea, are o întâlnire cu reprezentanţi ai partidului, duminică seară, la Parlament.

Ei au spus că s-au întors de la Iaşi, unde cu o seară înainte au fost proiectate mesaje, prin care se cerea demisia ministrului Justiţiei, Tudorel Toader.

Pe Palatul Parlamentului a fost proiectat mesajul laser „Liviule, valiza, Liviule!”, iar după discuţii în contradictoriu cu jandarmii protestatarii au închis aparatul de proiecţie, spunând că nu au apucat să arate şi restul mesajelor.

Jandarmii le-au spus oamenilor că, potrivit deciziei Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, orice manifestaţie trebuie anunţată şi i-au somat să părăsească zona.

O valiză cu informaţii esenţiale din interiorul corporaţiei Tel Drum, la care procurorii DNA n-au avut acces în timpul percheziţiilor, a fost găsită în zona rurală din Teleorman, a anunţat Rise Project, într-o postare pe Facebook, intitulată ##Teleormanleaks. Valiza ar conţine mii de documente, numere de telefon, emailuri, fotografii şi clipuri video de la evenimentele companiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri