Caută
Close this search box.

PSD Brăila atacă dur conducerea dictatorială a lui Liviu Dragnea

dăncilă

Liviu Dragnea este din nou contestat în PSD. Atacurile sunt lansate de filiala PSD Brăila, condusă de Mihai Tudose, unul dintre disidenţii care i-au pus gând rău lui Dragnea. Iulian Chiriac, preşedintele Consiliului Judeţean Brăila, critică modul în care e condus partidul. Situaţia tensionată din PSD face rău ţării şi partidului, spune social-democratul.

“Nu mi se pare normal. E un punct de vedere personal. Ratăm nişte momente foarte importante, şi pentru ţară, dar şi pentru noi ca partid. Nu sunt de acord cu conducerea asta dictatorială. Şi am declarat-o de fiecare dată. Se pare că managementul bun şi ideile bune vin dintr-o gândire colectivă. Că aşa se întâmplă”, a declarat Chiriac.

Acesta a mai adăugat că problemele au apărut ca urmare a “unor presiuni venite din partea unor oameni care îşi doresc neapărat funcţii”.

Mai mult, Chirac a punctat că, din păcate, atunci când obţin poziţiile visate, personajele respective nu performează, aşa cum ar fi de aşteptat.

”Eu cred că nu trebuie să ne gândim la partidul unui om, ci că trebuie să ne gândim la partidul unor oameni”, a spus șfeul CJ Brăila.

“Eu cred că sunt anumite presiuni ale anumitor oameni care îşi doresc foarte mult unele funcţii şi au nişte frustrări. Au ajuns în aceste funcţii, dar s-a dovedit că ei nu performează atât de tare. Şi uitaţi ce se întâmplă, că deja am schimbat trei Guverne şi deşi avem o majoritate parlamentară covârşitoare, nu ni se întâmplă lucruri bune în partid. Dar ceea ce mă deranjează foarte mult este că munca noastră administrativă, munca noastră de zi cu zi – şi aici mă refer la faptul că asfaltăm, că mai facem o parcare sau altceva -, este obturată şi devine greu vizibilă din cauza acestei lupte politice interne. O luptă care ne duce pe noi … deşi sper să nu ne ducă foarte mult în jos atunci când vine vorba de opinia publică. Eu cred că nu trebuie să ne gândim la partidul unui om, ci că trebuie să ne gândim la partidul unor oameni”, a mai spus Chiriac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri