Caută
Close this search box.

Raluca Prună: Suntem în era lui totul-e-posibil-pentru-că-vrem-şi-putem. Cu personaje care sunt numai poleială, sub care e gol, întuneric şi multă apetenţă pentru rău

Raluca Prună

Raluca Prună vorbeşte despre evaluarea de către Tudorel Toader a procurorului Augustin Lazăr şi spune că ne aflăm „în era lui totul-e-posibil-pentru-că-vrem-şi-putem. Cu personaje care sunt numai poleială, sub care e gol, întuneric şi multă apetenţă pentru rău”.

Avizul negativ dat de CSM în cazul lui Lazăr arată că „evaluarea activităţii manageriale nu este după pofta ce o pofteşte ministrul Justiţiei, ci „prin procurori desemnaţi sau Inspecţia Judiciară”.

Dar ce mai contează pentru Tudorel Toader, căruia nu îi pasă de nimic. „Nu că logica ar conta în toată povestea asta. Suntem în post adevăr, post logică, post normalitate aşa cum o ştim cei cu şcoala la timp făcută şi principiile acasă”, spune Raluca Prună.

Citiţi mai jos integral postarea Ralucăi Prună:

„Propunerea de revocare a lui Augustin Lazar primește avizul negativ al CSM. Nu ca lui Toader i-ar pasa.

Dar așa pentru istorie, revin și arat ca CSM retine exact ce am observat mulți din prima secunda. Evaluarea activității manageriale nu e așa după urechea ministrului și pofta ce o poftește acesta. E prin procurori desemnați sau Inspecția Judiciara.

Tot pentru istorie, sa mai notam o data ca in septembrie 2017, la cererea lui Toader, Inpectia a făcut un control de fond și pe management la Parchetul general și nu a găsit nimic în neregulă. In raportul elaborat in octombrie 2017, Inspecția spune ca management e eficient. CSM aproba raportul fără obiecţii, iar ministrul Justiţiei nu a avut atunci nimic de adăugat.

Quod erat demonstrandum.
Nu ca logica ar conta in toată povestea asta. Suntem in post adevăr, post logica, post normalitate așa cum o știm cei cu școala la timp făcută și principiile acasă. Suntem in era lui totul-e-posibil-pentru-ca-vrem-și-putem. Cu personaje care sunt numai poleiala, sub care e gol, întuneric și multă apetența pentru rău.

PS Eu aștept inca dezvăluirile extraordinare ale lui Toader despre dosarul de candidat al lui Lazar. S-a lăsat tăcerea însă. Ca așa e in post adevăr, ei arunca cu minciuna, o rostogolesc, anunța mega dezvăluiri și apoi se muta spre alta victima. Pentru ca vor și pot. Și mai ales pentru ca noi ii lăsam.” scrie Raluca Prună, fostul ministru al Justiţiei, pe contul său de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri