Caută
Close this search box.

Rednic răspunde tranșant, atac la ”copilul” său de suflet

Antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic, i-a transmis un mesaj tăios francezului Harlem Gnohere, golgheterul FCSB. Cu câteva zile înainte de ‘Derby de România’, Rednic a reclamat lipsa de respect a atacantului.

Pentru cei care nu ștriu, Mircea Rednic este cel care l-a adus pe Gnohere în România, la Dinamo, iar pe vremea aceea fotbalistul era considerat un adevărat copil de suflet al tehnicianului hunedorean.  Relaţiile dintre cei doi s-au răcit, însă,  după ce ‘Bizonul’ a rupt contractul cu impresarul Luana Rednic.

„El trebuie să vină la mine, să dea mâna și să-și ceară scuze. Eu niciodată n-am vorbit rău de el, e într-adevăr un atacant care îți dă gol din orice poziție. Pe mine m-a deranjat lipsa de respect față de mine și familia mea, lipsa de recunoștință. El venea de la o echipă care retrogradase în liga C și era rezervă acolo. Puteam să îi întorc spatele, mai ales când am văzut cum arată. Dar știam că e un jucător cu calități, care poate să ajute echipa„, a spus Rednic în cadrul unei conferințe de presă.

14 goluri în 18 apariții a reușit Harlem Gnohere (30 de ani) în acest sezon pentru FCSB, în Liga 1 și Europa League.

14 goluri în 18 apariții a reușit Harlem Gnohere (30 de ani) în acest sezon pentru FCSB, în Liga 1 și Europa League.

Derby-ul Dinamo București – FCSB se va disputa duminică, de la ora 21:00, pe Arena Națională. După 14 etape din Liga 1, roș-albaștrii sunt pe locul doi, cu 27 de puncte, iar roș-albii ocupă poziția a noua, cu 16 puncte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri