Caută
Close this search box.

România în ”Grupa morții” la Europene. Jurământul lui Mirel Rădoi

Era clar că vom întâlni adversari puternici. Ne-am calificat ca să ne batem cu cei mai puternici şi asta vom face. Chiar dacă suntem outsideri, le vom face viaţa grea tuturor. Toată echipa se va apăra şi toată echipa va ataca! Am avut cea mai bună defensivă, şi noi, şi englezii, dar nu mai contează ce a fost în preliminarii. Nu ne temem de niciun adversar„, a spus Mirel Rădoi, în legătură cu tragerea la sorți a grupelor Campionatelor Europene de tineret.

Reprezentativa under 21 a României va evolua în grupă cu Anglia, Franţa şi Croaţia, la Campionatul European din 2019, conform tragerii la sorţi de la Bologna. Este, de fapt, cea mai grea grupă de la ”Euro”, numită deja de specialiști ”Grupa morții”.

Fostul internațional stelist și actualul selecţioner al Naționalei under 21 a României, Mirel Rădoi, a declarat că echipa sa nu se teme de niciun adversar şi le va face viaţa grea tuturor la Campionatul European din 2019. „Toată echipa se va apăra şi toată echipa va ataca”, a declarat solemn omul cu 67 de meciuri în Naționala mare a României, adăugând că acesta este de fapt jurământul lui și al echipei sale. .

Componenţa grupelor este următoarea:

Grupa A: Italia, Spania, Polonia, Belgia; Grupa B: Germania, Danemarca, Serbia, Austria; Grupa C: Anglia, Franţa, România, Croaţia.

Campionatul European se va disputa în perioada 16-30 iunie 2019, în cinci oraşe din Italia şi în San Marino. Din cele trei grupe se vor califica în semifinale câştigătoarele şi cea mai bună ocupantă a locurilor secunde.

Naţionala de tineret a obţinut luna trecută prima calificare după mai bine de 20 de ani la un turneu final al Campionatului European Under 21. România a mai participat o dată la CE Under 21, în 1998, când a organizat turneul final şi a ocupat locul 8, ultimul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri