Caută
Close this search box.

S-a căsătorit în secret cu iubitul ei de 72 de ani

După patru ani de relaţie, Neil Young şi Daryl Hannah şi-au unit destinele! Mai multe zvonuri potrivit cărora cei doi s-ar fi căsătorit în luna august al acestui an. Miercuri însă, cântăreţul în vârstă de 72 de ani a confirmat totul!

Daryl Hannah a postat în acea zi din luna august, dând de bănuit, o fotografie însoţită de un mesaj emoţionant, pentru iubitul cu 15 ani mai mare decât ea, Neil Young. „Cineva ne priveşte de sus. Dragoste şi numai dragoste”, a scris frumoasa actriţă Daryl Hannah. În timpul unui discurs, Neil Young a menţionat-o pe Daryl Hannah ca „soţia mea”, semn că artistul s-a obişnuit deja cu viaţa de după semnarea actelor, potrivit eonline.com.

Daryl Hannah este o faimoasă actriţă americană care şi-a făcut debutul în cinematografie în anul 1978. Frumoasa blondină a jucat în filme de succes precum „Blade Runner”, „Splash”, „Wall Street” şi „Roxanne”. Bărbatul cu care s-a căsătorit, Neil Young, este un cântăreţ şi compozitor canadian, inclus în anul 1995 în „Rock and Roll Hall of Fame”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri