Caută
Close this search box.

Scandal la UTA. Antrenorul a vrut să-şi bată un jucător. „Cred că îl omoram, făceam închisoare”

scandal la uta

Scandal la UTA! Echipa din Arad a remizat pe terenul Petrolului, scor 2-2, în etapa a 18-a din Liga 2, însă finalul meciului l-a făcut pe Ionuț Popa să-și iasă din minți. Antrenorul arădenilor a sărit la bătaie, iar victima a fost propriul său jucător, Norbert Janos.

Atacantul de 20 de ani a ratat o ocaze mare în ultimele secunde ale meciului, moment în care, după fluierul final, Ionuț Popa nu s-a mai putut stăpâni. Potrivit spuselor sale, Janos „a mimat jocul” pe toată durata partidei, iar acest aspect l-a costat, pentru că Popa a anunțat că l-a dat deja afară de la echipă.

„E un jucător care zboară de la echipă imediat, din acest moment el nu mai face parte din echipă. E și un jucător-problemă, permanent. Ați văzut ce a făcut pe teren, când venea la pas și în apărare, și în atac. Ați văzut și faza aia la care orice spectator dădea gol, făcea preluare și dădea la poartă.

Cred că-l omoram! Îl omoram, ce să fac? Intram la închisoare. Își bate joc de întreg grupul? Îmi crapă inima! Am dat vreo 3-4 afară pentru indolență, pentru lucruri d-astea. Nu mai pot. Sunt antrenor, dau șanse în continuare. Aici e problema, că nu a înțeles nimic. Să plece la Ferencvaros.

E greu să mă calmez… m-au oprit jucătorii, toți în vestiar. Ce dacă se uită toți? Ăsta sunt eu. Ce să fiu pontos acum, când știu ce fac pentru ei? Am dat bani de la mine din buzunar, să dau prime de joc! Să vină să-și bată joc de munca mea și a jucătorilor? În 10 oameni a presat Petrolul, trebuia să le dăm vreo 3-4 goluri.

Au mimat jocul, el și Petra. Au mimat, au stat pe teren! Am avut o ieșire nervoasă, la vârsta mea și la cariera mea nu îmi stă bine, dar te scot din pepeni unii jucători”, a mai spus antrenorul de la UTA, Ionuț Popa, la finalul meciului Petrolul – UTA 2-2.

Ionuț Popa nu se află la primul episod de acest fel. În aprilie 2017, pe vremea când o antrena pe rivala ACS Poli Timișoara, în timpul unui meci cu ASA Târgu Mureş (scor 0-0), Popa a decis să îl schimbe pe Pedro Henrique, apoi a avut o ieșire nervoasă la adresa lui.

Acesta din urmă s-a declarat extrem de nemulţumit, gesticulând şi adresându-i tehnicianului cuvinte grele. Extrem de temperamental, antrenorul bănăţenilor a „luat foc”: s-a ridicat de pe bancă şi s-a îndreptat ameninţător către „inamic”. Din fericire brazilianul a fost salvat la timp de managerul Adrian Neaga şi de secunzii săi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri