Caută
Close this search box.

Se strâng semnături pentru DEMITEREA lui Tudorel Toader

tudorel toader

Cadrele didactice de la Universitatea Ioan Cuza sunt rugate să semneze, un formular online, demiterea lui Tudore Toader, în prezent Ministru al Justiției, din funcția de rector al Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, potrivit ziaruldeiasi.ro.

Senatul Universităţii a mai respins deja 90 de cereri de demitere a lui Toader, venite de la persoane din afara instituţiei. Cele 90 de cereri de demitere au fost primite de la un grup de persoane din Bucureşti şi se circumscriu iniţiativei parlamentarului USR USR Vlad Gheorghe. Conducerea Universităţii a stabilit în şedinţa de acum două zile să răspundă solicitanţilor că nu există nicio prevedere legală care să permită în acest moment demiterea rectorului, în nicio legislaţie, şi că acesta s-a suspendat din funcţie în momentul ocupării fotoliului de ministru, relatează ziaruldeiasi.ro.

Există însă în momentul de faţă mai multe negocieri purtate neoficial între profesorii universităţii, care vor să asume o poziţia oficială împotriva actualului rector ales. În acest sens, a fost redactată o scrisoare cu un formular tip Google Forms pe care să o semneze, asumat, oricine din colectivul academic de la Universitatea Cuza, relatează sursa citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri