Caută
Close this search box.

Șeful alianței Renault-Nissan-Mitsubishi, Carlos Ghosn, ar putea fi arestat

O publicație niponă, citată de Financial Tiomes și Automotive News, susține că șeful alianței Renault-Nissan-Mitsubishi ar putea fi arestat în Japonia, scrie Capital.

Acţiunile companiei Renault, din care face parte şi Automobile Dacia, au scăzut cu mai mult de cinci procente luni, după un raport potrivit căruia directorul executiv al grupului francez, Carlos Ghosn, ar putea fi arestat în legătură cu presupuse încălcări ale regulilor de tranzacţionare financiară.

Potrivit unui articol din ziarul Asahi, Ghosn, care este şi preşedintele producătorilor de autovehicule Nissan şi Mitsubishi, este suspectat că şi-a subevaluat veniturile din declaraţiile financiare. Oficialul a acceptat să discute pe această temă cu procurorii din Tokyo, susţine sursa citată.

Un purtător de cuvânt al Nissan a declarat că firma studiază încă raportul şi că va fi organizată o conferinţă de presă la sediul din Yokohama mai târziu, seara.

Procuratura din districtul Tokyo a refuzat să comenteze, iar alţi reprezentanţi ai Alianţei nu au fost disponibili imediat pentru comentarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri