Caută
Close this search box.

Show simfonic la Sala Palatului al celebrului pianist Havasi

Daca Nigel Kenedy si David Garret au introdus vioara si temele clasice in spectacole in care alte genuri muzicale au putut fi susutinute de acest instrument, este randul pianului sa fie in centrul ansamblurilor instrumentale si vocale pentru un show in care combinația dintre profunzimea muzicii clasice, diversitatea uimitoare a muzicii mondiale și forța brută a rock-ului face sa adune milioane de admiratori in toata lumea.

BALAZS HAVASI s-a nascut in 1975 in Ungaria, a fost un copil-minune incepand orele de pian la 4 ani si  ajungand profesor la Conservator la 21 de ani. Isi implineste studiile muzicale la cea mai puternica Academie de muzica din lume – Franz Liszt Academy of Music. Intre 2005 si 2008 Havasi lanseaza 4 albume la care a fost atat producator cat si compozitor. „Piano”, „Seven”, „Infinity” and „RED” au insemnat temele muzicale pentru ceea ce incepeau sa devina show-rile explozive care i-au adus succes mondial.

Cerinta publicului romanesc din 2016 si 2017 a facut ca anul acesta sa fie programate 3 spectacole la Sala Palatului in zilele 24 si 25 Noiembrie, cel de duminica de la ora 14 incurajand parintii sa isi aduca copiii, avand reducere 50% la pretul biletelor.

Spectacolul nu inseamna doar muzica, sunet si ritm. Inseamna culoare, miscare, inovatie,  surpriza, dans, suspans. Cine a mai vazut si auzit spectacolele lui Havasi cu siguranta se intoarce sa se incarce cu energia data de pianist si de muzica lui. Pentru cine nu stie nimic despre acest muzician, este o ocazie sa descopere puterea clapelor pianului, a armoniilor si a intregului design vizual unic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri